خواص محصولات

خواص دمنوش به خاصتو

جالب است بدانید که دم کرده میوه به در طب سنتی به عنوان «غذا» شناخته و معرفی می شود.

این موضوع به این معنی است که اگرچه دمنوش به خواص بسیار زیادی دارد اما خوردن بیش از معمول آن مانند داروهای گیاهی دیگر موجب ضرر و زیان نمی شود و در واقع حکم غذا را دارد و همچنان پرفایده می ماند.

مطالبی که در ارتباط با خواص دمنوش به در این مقاله برای شما آورده ایم همگی از منابع معتبر پزشکی و با مشورت پزشکان متخصص گردآوری شده اند که توجه شما را به آن ها جلب می نماییم :

۱) دارای طبعی گرم است.

۲) خوش عطر و دارای طعمی منحصر به فرد است و همچنین خواص دارویی مختلفی دارد.

۳) دمنوش میوه به سبب کاهش فشار خون و کلسترول، و در نتیجه موجب آرامش قلب می شود.

۴) دارای آنتی اکسیدان های فراوان و طبیعی است :

  • تحقیقات نشان می دهد وجود کورستین و کامفرول موجب رفع التهابات و درمان بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی می شوند.
  • کمک به درمان التهابات موضعی مانند ترک پوست
  • از دسته دمنوش های جوان کننده به دلیل آنکه آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد (مولکول های ناپایدار) درگیر می شوند و از طریق مبارزه با آن ها روند پیری را به تاخیر می اندازند.
  • مطالعات نشان می دهد به علت داشتن فنول و ترکیبات دیگر، در پیشگیری، درمان و تسکین زخم معده موثر است.
  • برای درمان سرماخوردگی مفید است و علاوه بر «به دانه»، دمنوش به نیز موجب بهبود التهابات دستگاه گوارش و دستگاه تنفسی می شود، و برای رفع سرفه، تب و گرفتگی صدا مفید است.

۴) آرام کننده ذهن و تقویت کننده هوش است و برای پیشگیری از آلزایمر مفید می باشد.

۵) آرامش بخش و کمک به درمان بی خوابی

۶) موجب حفظ و سلامت باکتری های مفید روده، و همچنین موجب برطرف کردن آسیب های بافت آن می شود.

۷) دم کرده به ضد ویروس و آنتی باکتریال است :

  • موجب درمان و جلوگیری از عفونت روده و اسهال، و همچنین موجب رفع یبوست می شود.
  • مهمتر از همه موجب درمان و جلوگیری از آنفولانزا می شود. (مناسب پاییز)
  • موجب تقویت سیستم ایمنی می شود؛ به طوری که برخی از ترکیبات آن برای یک سیستم ایمنی سالم و کارآمد ضروری هستند.

۸) ضد آلرژی و ضد حساسیت می باشد و به طور عمومی به منظور آرام بخشی، تقویت و ارتقای سلامت سیستم عصبی، دستگاه گوارش و دستگاه تنفسی استفاده می شود.

(در طب چینی به جهت تقویت ریه ها از آن استفاده می شود و همچنین تاریخچه ای قوی در طب گیاهی سرار آسیای شرقی و سایر نقاط جهان دارد.)

۹) با وجود داشتن کالری بسیار اندک (هر میوه به ۹۲ گرمی = ۵۲ کالری) ، دارای فیبر خوراکی زیاد و همچنین طیف وسیعی از مواد مغذی و معدنی از جمله : کربوهیدرات، پروتئین، پکتین، ویتامین های A، B و C، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، فسفر و روی می باشد و تقریبا برای هر رژیمی مناسب است!

۱۰) از جمله خاصیت های دمنوش به از بین بردن حالت تهوع است.

۱۱) به طور کلی و براساس تحقیقات می توان گفت دم کرده میوه به برای درمان درد، جلوگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی، لاغری و سلامت پوست و مو بسیار مفید می باشد.

۱۲) حتما از پرخوری هر داروی گیاهی باید پرهیز کرد، چرا که مقدار زیاد آن ها موجب ضرر می شود؛ با این حال کم ضرر ترین و پر فایده ترین دمنوش گیاهی، به تحقیق دمنوش به می باشد.

۱۳) درباره اینکه چه کسانی نباید مصرف کنند گزارشی وجود ندارد اما جالب است بدانید برخلاف داروهای گیاهی دیگر، توصیه می شود که زنان باردار و شیرده در دوران بارداری و شیردهی روزانه یک عدد به پخته و یا دمنوش به را استفاده کنند؛ چراکه به تحقیق ثابت شده است که اگر خانم های باردار از آن میل کنند، موجب سلامت و زیبایی فرزندشان می شود و همچنین به کنترل حالت تهوع ناشی از بارداری کمک می کند.

۱۴) مطالعات بر روی کودکان و زنان باردار نشان می دهد در کنترل علایم بیماری رفلاکس اسید معده موثر است.

۱۵) موجب کاهش علایم مختلف آلرژیک

۱۶) حاوی مواد مغذی برای استخوان ها و عضلات است و برای کسانی که دچار زانو درد می باشند مفید است.

 

منابع تحقیقی بین المللی مجله خاصتو برای خواص دمنوش به :

  • NIH : National library of medicine (National center for biotechnology information) :

www.ncbi.nlm.nih.gov & Benefits of Quince and Quince tea (Effects)

  • PubMed central :

www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

دیدگاهتان را بنویسید